2019/2020 01.07.2019  -  30.06.2020
Vejledning
OBS!
- ingen mobil, Ipad eller andet fotoudstyr er tilladt tændt i svømmehallen.
 
På børnehold (alder < 12 år)
- forældre kun adgang til at overvære undervisning på visse dage, se kalender.
 

Støttemedlem (STØ)
For alle som ønsker at støtte Møns Svømmeklub. OBS! Giver ikke svømmetid.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sælunger (SÆL)
På dette hold gøres børnene fortrolige med at bevæge sig i vand. Gennem leg præsenteres børnene for forøvelser til svømmearterne, og der øves i at dykke, flyde og puste i vandet, samt andre vandtilvænningsøvelser. Undervisningen forgår i det lille bassin. Alder: ca. 3-5 år.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Vandhunde (VAN)

På dette hold trænes børnenes fortrolighed med vandet. Børnene gøres yderligere fortrolige med at flyde, dykke og puste i vandet. Børnene trænes også i at lave kolbøtter i vandet. Her påbegyndes også svømmeundervisning i crawl og rygcrawl, samt forøvelser til brystsvømning, og der opnås kendskab til delfinbevægelsen. Undervisningen foregår i det lille bassin. Alder: ca. 5-7 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Blæksprutter (BLK)

På dette hold trænes børnenes fortrolighed med vandet i både det lille og store bassin. Dette hold har fokus på, langsomt at vænne børnene til svømmeundervisning i det store bassin. I begge bassiner gøres børnene fortrolige med at flyde, dykke og puste i vandet. Der arbejdes med grundfærdigheder i crawl og rygcrawl, samt forøvelser til brystsvømning, og der opnås kendskab til delfinbevægelsen. Undervisningen foregår i det lille og det store bassin. Alder: ca. 6-8 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pingviner (PIN)

På dette hold bygges der videre på grundfærdigheder i crawl og rygcrawl. Benspark og armtag sættes korrekt sammen, og børnene bliver trænet i korrekt vejrtrækning. Her påbegyndes også undervisning i sammensat brystsvømning, og børnene bliver præsenteret for forøvelser til butterfly. Ud over svømmearterne, trænes børnene i hovedspring, dykning, kolbøtter og andre færdigheder i vandet. Undervisningen foregår i det store bassin. Alder: ca. 7-9 år.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Søløver (SØL)

På dette hold bygges der videre på børnenes tekniske færdigheder inden for crawl, rygcrawl og brystsvømning. Undervisning i butterfly påbegyndes også på dette hold. Børnene bliver også præsenteret for vendinger og træner startspring. Dykning og andre færdigheder i vand indgår også i dette hold. Undervisningen foregår i det store bassin. Alder: ca. 9-11 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Delfiner (DEL)

På dette hold udvikles børnenes tekniske færdigheder yderligere indenfor alle fire svømmearter. Vendinger og startspring indøves. Børnene bliver trænet i at svømme længere distancer og at svømme højresvømning, flere på en bane. Undervisningen foregår i det store bassin. Alder: ca. 11-13 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen (VOK)

For voksne der ønsker at motionssvømme eller modtage svømmeundervisning efter ønske. Tilmeld dig fx et hold samtidig med dine børn, så du selv kan svømme, mens de bliver undervist. Undervisning/svømning foregår i det store bassin. Alder: ca. 16-?? år.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Handicap/pensionist (H/P)

Holdet er for svømmere, der er pensionister eller har handicaps. Hele hallen er til rådighed, så der er også mulighed for at bruge det lille bassin.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Vandgymnastik (GYM)

Holdet arbejder med gymnastiske øvelser i vandet, som netop giver en special god motion p.g.a. vandets modstand og opdrift. Her kan alle deltage: kvinder, mænd, høje og lave – også uden at kunne svømme. Vandgymnastik har hele hallen til rådighed. Alder: ca. 16-?? år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Talent (TAL)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Badning og sauna (BAD)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Nyheder

Sponsorer