Møns Svømmeklub informerer om sæson 2002/21
Vores sommer har været fyldt med dejlige oplevelser i og på havet for lokale og turister på Møn, Præstø og Vordingborg. Vi har lavet en afdeling der hedder Møn Water hvor vi afholdt familiedage, snorkel og dykker ture osv. Vi havsvømmer stadig 2 gange om ugen fra Stege. Skønt at se så mange lokale har deltaget. Næsten 1000 mennesker har haft fornøjelsen hen over juli måned sammen med os og vi så frem til en spændende sæson 20/21 i Møns Svømmeklub med mange nye medlemmer der gerne ville lære at svømme - børn og voksne.
 
Udmeldingen fra regeringen har desværre ikke hjulpet på vores muligheder for at åbne og drive vores svømmeklub. Der er mange COVID19 bestemmelser der skal overholdes. Her kan nævnes; antal i omklædning og bruser område, på banerne samt ophold i bassinenden m.v. Derudover er der store rengørings krav der kræver mange ansatte hvilket på ingen måde kan hænge sammen for foreningen.
 
Vi ser os derfor nødsaget til at sætte Møns Svømmeklub på pause i sæsonen 2020- 2021. Vi vil følge udviklingen i samfundet, og enhver ændring i positiv retning vil få os til at undersøge muligheden for at åbne helt eller afholde events/arrangementer i løbet af efteråret som vi håber I vil bakke op om, så Møns Svømmeklub stadig består.
 
Svømmeklubbens årlige generalforsamling bliver afholdt den 19. september og indkaldelse vil blive udsendt senere.
 
På bestyrelsens vegne
Jacob Lind
Formand

Nyheder

Sponsorer