INFORMATIONSBREV 13, december 2019

Medlemmer, forældre og pårørende i Møns Svømmeklub

Jacob Lind tiltræder som formand 

Den 1. december tiltrådte jeg som formand for Møns Svømmeklub. Jeg overtog efter Kristian Graubæk, der siden 2017 har brugt meget tid sammen med bestyrelsen på at få en velfungerende forening. Det er lykkes Kristian og bestyrelsen at udvikle foreningen og i år er der p.t. 211 medlemmer. Kristian måtte desværre stoppe af personlige årsager 15/11 og vi håber snart, at se Kristian i Svømmehallen igen, når han har tid.

Tak for hans arbejdsindsats.

Bestyrelsen i Møns Svømmeklub har, derfor ansat mig til at sikre en fortsat medlemstilgang, samt udvikle klubben herunder med et havsvømmehold, der starter op i april/maj 2020. Derudover vil bestyrelsen og jeg udvikle håndbøger for medlemmer, instruktører, kurser og beredskabsplaner, m.v. som løbende vil blive fremlagt i foråret, hvor vi gør klar til sæsonen 2020/21.

Nye medlemmer

Vi er næsten halvvejs i denne sæson og i den kommende uge vil vi komme med et tilbud til alle nye medlemmer om tilmelding på svømmeholdene med en nedsat pris resten af sæsonen. En god julegave til familie og venner eller et nytårsforsæt for nogen, der vil noget godt for sig selv.

Vi håber, at alle vil hjælpe med at sprede glæde og give den dejlige svømmegave til jeres nærmeste.

Uge 51

Man 16/12 og torsdag 19/12, bliver legedag for børnene. Wibit banen er sat op i svømmehallen og der er fælles leg. Alle børn får en lille slikpose og en slikkepind med hjem, når træningen afsluttes med ønsket om en god jul. I denne uge er pladsen begrænset for alle svømmere og vi håber at I alle medbringer juleglæden i svømmehallen og forståelse for børnene, der elsker at lege på Wibit´en.

Instruktør Emilie går på barsel

Mandag d. 16/12 er også Emilie Veldorm sidste træningsdag i denne omgang. Emilie går på barsel og har termin d. 27/1-2020. Hun vil gerne sige tak for sæsonen til alle børn og forældre og på gensyn. Emilie fortsætter sin aktive deltagelse i bestyrelsen og vil stadig være ansvarlig for udskiftning og indkøb af nyt materiel til klubben. Emilie har lovet at komme forbi klubben når babyen er født og klar til at komme i vandet. Oliver overtager Emilies hold.

Vi ses i uge 51 og igen i det nye år: uge 2 den 6 og 10 januar 2020.

Rigtig god jul og godt nytår.

Mvh.

Jacob Lind, Formand

På Bestyrelsen vegne

Nyheder

Sponsorer