Her på siden har vi forsøgt at samle nogle af de spørgsmål, der ofte bliver stillet. Kig dem igennem og se, om du finder det spørgsmål og svar, som du lige sidder med.


Hvordan bliver jeg medlem?
 • I venstre side af hjemmesiden kan du oprette en profil. Herefter har du mulighed for at logge ind og tilmelde dig et hold. Vær opmærksom på at der fra sæsonafslutning og frem til august er en periode hvor der er lukket for tilmelding til hold. Hold øje med hjemmesiden og Ugebladet for Møn. Her kommer nærmere information om tilmelding. 

 

Jeg har glemt mit brugernavn og password - hvad gør jeg? 
 • I venstre side finder du den grå kasse hvor du kan logge dig ind. Under feltet "password" kan du klikke på "Glemt login info?". Du bliver nu sendt videre til en side hvor du kan indtaste din emailadresse. Herefter bliver dine informationer sendt til dig i en mail.
 

Jeg har fået ny emailadresse, har glemt at ændre den i min profil og kan ikke huske mit brugernavn og min adgangskode - hvad gør jeg så?
 • Ja, så ringer du til Klubben, se under sidemenuen "Kontakt"
 
 
Jeg er i tvivl om hvilket hold jeg skal tilmelde mig. Hvad gør jeg?
 • Hvis du/dit barn har svømmet i klubben før, har I ved sæsonafslutning modtaget et diplom, hvor der står hvilket hold det anbefales at svømme på. Under fanen "Holdtilmelding" kan du også læse holdbeskrivelser. Er du stadigvæk i tvivl? Kontakt Klubben, se under sidemenuen "Kontakt".


Kan jeg tilmelde mig flere hold?
 • Ja, sagtens! Du kan også tilmelde dig et hold og stå på venteliste til et andet. Hvis der bliver plads på det hold hvor du er skrevet på venteliste, kontaktes Klubben, se under sidemenuen "Kontakt".
  .
 
 
Hvordan kommer jeg på venteliste?
 • Vælg det hold du ønsker at stå på venteliste til og tilmeld dig. Hvis der bliver plads på holdet, får du besked via email og kan herefter gå ind og tilmelde dig holdet. Hvis du ikke tilmelder dig, går tilbuddet videre til den næste på ventelisten.
 
 
Hvordan tilmelder jeg mig et hold, hvis jeg ikke har et dankort?
 • Har du prøvet funktionen "eDankort"? Du skal være tilmeldt funktionen i din netbank. Hvis du ikke er tilmeldt, men har netbank, skal du kontakte din bank for tilmelding. 
 
 
Jeg er ved at tilmelde mig et hold, men får at vide at alderen ikke passer. Hvad gør jeg?
 • Når du får denne besked, bedes vi dig at kontakte klubben, se under sidemenuen "Kontakt".
 
 
 Hvornår starter og slutter sæsonen?
 • Under fanen "Lukkedage" kan du se hvornår vi holder ferie - typisk følger vi skolernes ferier.
 
 
Blev dit spørgsmål ikke besvaret? Kontakt Klubben, se under sidemenuen "Kontakt"
 
 

Nyheder

Sponsorer